Blog VENEM ILUSIÓ!

VENEM ILUSIÓ!

 

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES ESTRANY S.L.

                        Església 93-95 / Puig de Popa nº 3 (08370) CALELLA

 

 

Benvolguts Senyors/es:

 

                Per mitjà de la present, ens complau presentar-nos com Administració de Finques Estrany S.L., empresa que compta amb més de 50 anys d’experiència en el sector immobiliari d’aquesta zona. Actualment administrem Comunitats de Veïns situades a les poblacions de Calella, Sant Pol de Mar, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Andreu de Llavaneres.

               

                Li oferim els nostres serveis en:

 

·         Compravenda

·         Lloguer de Propietats

·         Administració de Finques

·         Assegurances de la Llar i d’Edificis.

 

                L’Administració de Comunitats de Propietaris consisteix no tan sols en la gestió administrativa que comporta el control pressupostari de la mateixa, sinó també l’assessorament jurídic-administratiu i l’obtenció de propostes dels diferents industrials per a les reparacions i manteniment dels serveis de la mateixa.

 

Posem a la seva disposició el Departament d’Atenció al Client, així com el nostre Departament de Comptabilitat, per qualsevol dubte o consulta que vostès puguin tenir.

 

                Si per un cas volguessin dels serveis de l’administrador, els preguem que demanin dia i hora per tal de concertar una cita.

 

 

 

 

 

SERVEIS A PRESTAR

 

ÀREA ADMINISTRATIVA

 

•              Convocatòria i assistència a les assemblees anuals de propietaris per ordre del President de la mateixa, actuant com a secretaris-administradors. Les assemblees de caràcter extraordinari es minutaran com a despesa puntual.

•              Aixecament de les Actes de les assemblees celebrades i remissió de còpia de les mateixes a tots els propietaris de la finca.

•              Assessorament jurídic. (despeses extres)

•              Legalització del Llibre d’Actes i obtenció del NIF de la Comunitat. (despeses extres)

•              Constitució de la Comunitat de Propietaris conforme amb l’establert en la Llei de Propietat Horitzontal. (despeses extres)

•              Alta o canvi de nom en l’IBI, comptadors d’aigua, llum, ascensors, ... així com la resta de serveis comunitaris necessaris. (despeses extres)

 

ÀREA COMPTABLE

 

•              Control comptable de la Comunitat: confecció i seguiment de pressupostos, efectuant el cobrament de les quotes aprovades a la Junta, ja sigui a la oficina com per domiciliació bancària. Queda exclòs el cobrament a domicili.

•              Reclamació de les quotes als propietaris morosos i confecció de la documentació necessària, per tal de que l’advocat exerciti la reclamació judicial pertinent.

•              Control i cobrament de derrames especials per obres extraordinàries. (despeses extres)

 

ÀREA DE CONTRACTACIÓ

 

•              Confecció d’assegurances socials i certificats de retencions, en el cas d’haver-hi treballadors a la finca: servei de neteja, servei de porter/conserge, servei de vigilància, etc (despeses extres)

•              Contractació d’industrials per a les tasques de reparació, conservació o millora que precisin els elements comuns de l’edifici, fent-nos responsables del bon acabament de les mateixes.

 

ÀREA D’ASSEGURANCES

 

•              Assegurança multirisc de l’edifici, responsabilitat civil o bé de la llar, segons desitgin els propietaris, amb les millors companyies especialitzades en aquest tipus d’assegurances.

•              Control i seguiment dels partes per sinistres que s’hagin pogut ocasionar a la finca, reclamant a la companyia les indemnitzacions corresponents.

 

COST DELS SERVEIS

 

Els serveis generals d’administració de la comunitat ascendeixen a:

 

Cost mensual de la finca: 50,00-€ (I.V.A no inclòs)

 

CONTRACTE

 

El tipus de contracte és anual, renovant-se si s’escau a la Junta Ordinària de la Comunitat.

Les reunions de la comunitat les podran efectuar dins l’horari laboral de dimarts a dissabte, quedant exclosos els diumenges i festius.

 

Confiem en que la oferta anteriorment mencionada sigui de la seva consideració, així mateix restem a la seva disposició per qualsevol aclariment al respecte, i els hi donem les gràcies per anticipat.

 

 

 

Ruben Estrany Morillas

Administrador de Finques-API

Encuéntranos en

Finques Estrany, Carrer Puig de Popa, 3 bajos Calella, España
677795378
937661460
[email protected]

Hecho con por Witei - CRM